sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Marmoroidut suklaabrowniet



150 g voita
200 g tummaa suklaata (mitä suurempi kaakaopitoisuus, sen parempi)
4 munaa
2 1/2 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljatahnaa (laitoin vaniljasokeria)

Tuorejuustoseos:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 muna
3/4 dl sokeria

Sulata voi kattilassa miedolla lämmöllä. Paloittele joukkoon suklaa ja sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut. Anna jäähtyä hetkinen.
Vaahdota munat ja sokeri. Siivilöi joukkoon jauhot. Lisää vaniljatahna ja suklaaseos. Sekoita ainekset tasaiseksi massaksi.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle 25 x 35 cm uunipellille.
Sekoita tuorejuustoseoksen ainekset. Nostele seosta suklaataikinan päälle. Vedä veitsellä viivoja vaakasuuntaan, jotta saat marmorikuvioisen pinnan.




Paista 175 asteessa n. 35 min. Anna jäähtyä hyvin ennen leikkaamista ja tarjoilua.

(Ohje Anna-lehdestä)


4 kommenttia:

  1. Oi oi ... suklaaleivonnaiset maistuu ja kiinnostaa aina!

    VastaaPoista
  2. Nam,näyttävät tosi hyviltä! Kiva resepti. Monesti lehdistä löytää kaikenlaista kivaa kokeilemisen arvoista. Olen säästänyt vuosikausia eri lehdistä leivontareseptejä.Pitäiskin alkaa testileipomaan niitä :)

    VastaaPoista
  3. Aivan sama ajatus on käynyt minullakin mielessä. Turhaan noita lappusia tulee säilyteltyä, jos ei ikinä niitä tule kokeiltua :)

    VastaaPoista