torstai 25. heinäkuuta 2013

Vadelmajuustokakku




Pohja:

200 g kaura- tai Digestive-keksejä
75 g voita

Täyte:

400 g Philadelphia-tuorejuustoa
1 rkl vaniljasokeria
2 dl sokeria
2 rkl vehnäjauhoja
1 dl kuohukermaa
3 munaa
2 dl mustikoita (tai vadelmia)

Murenna keksit ja lisää niihin sulatettu voi. Levitä seos tasaisesti leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.
Sekoitata juustot ja sokerit. Vaahdota kevyesti kerma. Yhdistä juusto-sokeriseos kermavaahtoon ja lisää kananmunat sekä jauhot.
Ripottele marjat pohjan päälle. Kaada täyte marjojen päälle (tässä versiossa laitoin marjat pinnalle).
Paista 175 asteessa n. tunti

4 kommenttia:

  1. Kiitos :) Tämä juustokakkuresepti toimii hyvin myös mustikoilla.

    VastaaPoista
  2. Ja niinpä tein sen tänään mustikoilla, erittäin hyvää!!! Taitaa tulla vakioreseptiksi :)

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla, että maistui :)

    VastaaPoista