lauantai 8. kesäkuuta 2013

RippikakutSain tehdä kaksi täytekakkua rippijuhliaan viettävälle nuorelle. Täytteenä on mansikkamousse ja kuorrutteena diplomaattikreemi. Päällinen ja risti ovat sokerimassaa.

11 kommenttia:

 1. Kiitos! Kiva oli näitä väsätä :)

  VastaaPoista
 2. Eriväriset pursotukset tuo kyllä paljon näyttävyyttä kakkuun, koristeeksi ei paljoa muuta tarvi. Tyylikkäät kakut! :)

  VastaaPoista
 3. Nam, herkullisen näköiset kakut! Reunapursotus on jo itsessään ihanan näyttävä :)

  VastaaPoista
 4. Olen kovasti tykästynyt tuohon ruusupursotustekniikkaan (harjoitusta vaan lisää) :) Liukuvärjäys tuo siihen vielä kivan lisäefektin.

  VastaaPoista
 5. Noita pursotuksia minäkin tuli ihastelemaan, todella kauniit ja tuo liukuvärjäys on loistava idea! Ensimmäistä kertaa blogissasi vierailen, jatkan tutustumista :)

  VastaaPoista
 6. Todella kauniit pursotukset ja liukuvärjäys vielä kruunaa kaiken.

  VastaaPoista
 7. Aivan, aivan ihanat pursotukset! Olen itse niin huono pursottelija, vaikka muita kakkuja paljon teenkin. En voi kuin kadehtia tuota taitoa, täydellinen kermavaahto (mun mielestä sekin niin hurjan vaikea tehdä juuri sopivan paksuksi) ja niin tasainen jälki.

  VastaaPoista
 8. Kiitos <3 Pursottelupäivänä oli todella kuuma, joten ei yhtään tiennyt, miten kermavaahto alkaa käyttäytymään. Pientä jännitystä aina näissä kakkuhommissa ;)

  VastaaPoista