Pohja:
200 g Digestive-keksejä
75 g voita
Täyte:
4½ liivatelehteä
1½ levyä (n. 200 g) Pandan valkosuklaata
½ dl sokeria
1½ prk Flora Vispiä
300 g maustamatonta tuorejuustoa
½ dl sitruunamehua
vadelmahilloa
Murenna keksit ja sekoita joukkoon sulatettu rasva.
Peitä 24 cm irtoreunavuoan pohja leivinpaperilla ja painele keksimuruseos vuokaan.
Laita liivatteet kylmään veteen.
Vatkaa kerma ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Sulata suklaa vesihauteessa.
Sekoita tuorejuusto sulaan suklaaseen.
Kaada liivateneste ohuena nauhana koko ajan sekoittaen suklaatuorejuustoseokseen ja sekoita tasaiseksi.
Sekoita seos tasaiseksi ja kaada keksipohjan päälle.
Lusikoi vadelmahilloa minigrip-pussiin. Leikkaa sen kulmaan pikku aukko. Pursota pieniä kasoja hilloa kakun päälle sinne tänne. Levitä niitä grillitikulla hieman pyöräyttäen.
Anna juustokakun hyytyä jääkaapissa
vähintään 3-4 tuntia tai yön yli.
Onpa kaunis pinta ♡
VastaaPoistaKiitos :) On myös todella nopeatekoinen.
Poista