torstai 25. heinäkuuta 2013
Vadelmajuustokakku
Pohja:
200 g kaura- tai Digestive-keksejä
75 g voita
Täyte:
400 g Philadelphia-tuorejuustoa
1 rkl vaniljasokeria
2 dl sokeria
2 rkl vehnäjauhoja
1 dl kuohukermaa
3 munaa
2 dl mustikoita (tai vadelmia)
Murenna keksit ja lisää niihin sulatettu voi. Levitä seos tasaisesti leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.
Sekoitata juustot ja sokerit. Vaahdota kevyesti kerma. Yhdistä juusto-sokeriseos kermavaahtoon ja lisää kananmunat sekä jauhot.
Ripottele marjat pohjan päälle. Kaada täyte marjojen päälle (tässä versiossa laitoin marjat pinnalle).
Paista 175 asteessa n. tunti
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ihanan näköinen kakku!
VastaaPoistaKiitos :) Tämä juustokakkuresepti toimii hyvin myös mustikoilla.
VastaaPoistaJa niinpä tein sen tänään mustikoilla, erittäin hyvää!!! Taitaa tulla vakioreseptiksi :)
VastaaPoistaKiva kuulla, että maistui :)
VastaaPoista