Pohja:
Murskaa keksit ja sulata voi, sekoita keskenään. Kaada irtopohjavuokaan, jossa pohjalla leivinpaperi. Tasoita.
Valkosuklaamousse:
4 liivatetta
200-250 g valkosuklaata
4-5 dl kermaa
300 g mascarpone-juustoa
1/3 dl sokeria
Vatkaa kerma vaahdoksi. Sulata suklaa ja sekoita
mascarpone joukkoon. Kiehauta tilkka vettä ja liota siihen vedessä
pehmenneet liivatelehdet. Laita kaikki sekaisin ja kaada leivinpaperilla
pohjustettuun irtopohjavuokaan. Levitä myös reunaan
leivinpaperisuikale, jotta kakku on helpompi irrottaa.
Mangotäyte:
4 dl kermaa
200 g mascarpone-juustoa
6 liivatetta
1 sitruunan mehu
3 tlk mangosiivuja
1/2 dl sokeria
(vähän keltaista pastaväriä)
Vatkaa kerma, lisää tuorejuustot ja mangot
murskattuina. Purista sitruuna, kiehauta neste ja liota siihen kylmässä
vedessä lionneet liivatteet. Sekoita moussen joukkoon. Kaada vuokaan
valkosuklaatäytteen päälle. Anna hyytyä jääkaapissa ja koristele.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti