keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Perinteinen kinkkupiirakka

Iltapalaksi, illanistujaisiin, kahvipöydän suolaiseksi... Uunipellillinen helposti ja nopeasti.



Pohja
200  g voita
4  dl vehnäjauhoja
4  rkl vettä
½  tl suolaa
 
Täyte
300  g palvikinkkua
1  punainen paprika
2  sipulia
2  prk  (300 g) crème fraîchea
300 g Emmental-raastetta
6  munaa
½  tl mustapippuria
(1  dl hienonnettua persiljaa)

 

Valmistusohje

  • Nypi voi ja jauhot sekaisin. Lisää kylmä vesi ja suola. Sekoita taikina tasaiseksi. Levitä uunipellille leivinpaperi. Painele taikina uunipellille.
  • Kuutioi kinkku ja paprika. Hienonna sipuli. Levitä taikinapohjalle. Sekoita muut täytteen ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.Voit halutessasi hieman kuullottaa sipuleita rasvassa paistinpannulla.
Paista 175 asteessa n. 35 min.


(ohje Valion sivuilta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti