Pohja |
|
| 200 g | voita |
| 4 dl | vehnäjauhoja |
| 4 rkl | vettä |
| ½ tl | suolaa |
Täyte |
|
| 300 g | palvikinkkua |
| 1 | punainen paprika |
| 2 | sipulia |
| 2 prk (300 g) | crème fraîchea |
| 300 g | Emmental-raastetta |
| 6 | munaa |
| ½ tl | mustapippuria |
| (1 dl | hienonnettua persiljaa) |
Valmistusohje
-
Nypi voi ja jauhot sekaisin. Lisää kylmä vesi ja suola. Sekoita
taikina tasaiseksi. Levitä uunipellille leivinpaperi. Painele taikina uunipellille.
-
Kuutioi kinkku ja paprika. Hienonna sipuli. Levitä
taikinapohjalle. Sekoita muut täytteen ainekset keskenään ja kaada seos
vuokaan.Voit halutessasi hieman kuullottaa sipuleita rasvassa paistinpannulla.
(ohje Valion sivuilta)

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti