| 100 g | taloussuklaata (käytin 200 g Pandan peach passion-suklaata)
|
| 1 ps (150 g) | hasselpähkinärouhetta |
| 200 g | voita |
| 4 | kananmunaa |
| 2 dl | sokeria |
| 1 dl | kaakaojauhetta |
| 2 dl | vehnäjauhoja |
| 2 tl | Pirkka leivinjauhetta |
| 2 tl | Pirkka vanilliinisokeria |
| 1/4 tl | suolaa |
| Pinnalle: | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
|
| tomusokeria |
Rouhi suklaa. Sulata ja jäähdytä rasva. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen sulatetun rasvan kanssa. Lisää joukkoon myös suklaa- ja hasselpähkinärouhe. Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle.
Kypsennä leivoksia 200 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Leikkaa levy jäähtyneenä neliöksi ja ripottele pinnalle tomusokeria. Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä tai kermavaahtoa.
(Ohje: Pirkka 5/2000)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti