Pohja:
8 kananmunan valkuaiset
4 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 tl omenaviinietikkaa
Päälle:
1 prk Flora Vispiä
1 prk sitruunarahkaa
½ dl sokeria
1 prk hedelmäcocktailsäilykettä
4 kiiviä
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokerit valkuaisvaahtoon vähän kerrallaan jatkaen vatkaamista. Sekoita joukkoon vielä etikka.
Paista marenkipohjaa 125-asteisessa uunissa 1 1/2 - 2 tuntia. Anna kakun jäähtyä.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon rahka ja sokeri. Levitä kermavaahto kakulle ja asettele kuoritut, paloitellut kiivit ja muut hedelmät kakun pinnalle.
Kotivinkki
Kotivinkki
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti