Kakku näyttää hileiselle, koska hyydytin sen pakastimessa.
Pohja
150 g mustikka-kaurakeksejä
50 g voita sulatettuna
150 g mustikka-kaurakeksejä
50 g voita sulatettuna
Täyte 1
150 g valkosuklaata
2,5 dl vispikermaa
3 liivatetta
150 g valkosuklaata
2,5 dl vispikermaa
3 liivatetta
Täyte 2
3 dl mustikoita soseutettuna
3 dl mustikoita soseutettuna
2,5 dl vanilla
cremeä
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
3 liivatetta
½ dl sokeria
Murskaa keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa. Painele seos irtopohjavuokaan (24cm).
Sulata valkosuklaa, vatkaa kerma ja liota liivatteet kylmässä vedessä. Sekoita jäähtynyt valkosuklaa kerman kanssa ja liota liivatteet 3 rkl kiehuvaa vettä. Lisää liivatteet seokseen hyvin sekoittaen. Kaada valkosuklaatäyte kakun päälle ja anna jähmettyä jääkaapissa vajaa tunti.
½ dl sokeria
Murskaa keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa. Painele seos irtopohjavuokaan (24cm).
Sulata valkosuklaa, vatkaa kerma ja liota liivatteet kylmässä vedessä. Sekoita jäähtynyt valkosuklaa kerman kanssa ja liota liivatteet 3 rkl kiehuvaa vettä. Lisää liivatteet seokseen hyvin sekoittaen. Kaada valkosuklaatäyte kakun päälle ja anna jähmettyä jääkaapissa vajaa tunti.
Soseuta
mustikat ja sekoita tuorejuuston ja sokerin kanssa. Vatkaa vanilla creme ja
yhdistä seokset. Tee liivatteelle kuten edellä ja sekoita joukkoon. Kaada
mustikkatäyte kakun päälle ja anna jähmettyä hyvin jääkaapissa ennen tarjoilua.
Ohje löytyi täältä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti