lauantai 19. heinäkuuta 2014

Jäädytetty mansikkajuustokakku

Ihanan raikas mansikkajuustokakku ilman liivatetta.





pohja:

10                      Digestive-keksiä
25 g                   voita sulatettuna

täyte:

200 g                maustamatonta tuorejuustoa
2 dl                   sokeria
1 rkl                  vaniljasokeria
1 l                      mansikoita
2 ½ dl               vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

koristeeksi:
                          mansikoita
                         
Murenna keksit ja sekoita joukkoon sulatettu rasva. Peitä irtoreunavuoan pohja leivinpaperilla ja painele keksimuruseos vuokaan.
Mausta tuorejuusto sokerilla ja vaniljasokerilla.

Soseuta mansikat ja lisää mansikkasose tuorejuuston joukkoon.
Vatkaa vaniljakastike kovaksi vaahdoksi ja sekoita vaahto muiden täyteaineiden joukkoon. Kaada täyte vuokaan keksimuruseoksen päälle ja pane vuoka pakastimeen.

Ota kakku pakastimesta huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen tarjoilua. Irrota vuoan reunat ja nosta kakku paperin avulla tarjolle.
Koristele kakku. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti