pohja:
10 Digestive-keksiä
25 g voita
sulatettuna
täyte:
200 g maustamatonta
tuorejuustoa
2 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
1 l mansikoita
2 ½ dl vaahtoutuvaa
vaniljakastiketta
koristeeksi:
mansikoita
Murenna keksit ja sekoita joukkoon sulatettu rasva. Peitä
irtoreunavuoan pohja leivinpaperilla ja painele keksimuruseos vuokaan.
Mausta tuorejuusto sokerilla ja vaniljasokerilla.
Soseuta mansikat ja lisää mansikkasose tuorejuuston
joukkoon.
Vatkaa vaniljakastike kovaksi vaahdoksi ja sekoita vaahto
muiden täyteaineiden joukkoon. Kaada täyte vuokaan keksimuruseoksen päälle ja
pane vuoka pakastimeen.
Ota kakku pakastimesta huoneenlämpöön noin puoli tuntia
ennen tarjoilua. Irrota vuoan reunat ja nosta kakku paperin avulla tarjolle.
Koristele kakku.
(ruoka.fi)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti