(n. 12 kpl)
100 g voita tai margariinia
2,5 dl sokeria
2 munaa
1 dl maitoa
4 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta
2 tl vanilliinisokeria
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
100 g tummaa suklaata (käytin puoli pussia Odensen suklaanappeja)
Koristeluun
tummaa suklaata sulatettuna
Sekoita pehmeä rasva, sokeri, munat ja maito.
Sekoita kuivat aineet keskenään
ja lisää vähitellen rasvaseokseen.
Rouhi suklaa ja lisää taikinan joukkoon.
Jaa
taikina muffinssivuokiin ja paista uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.
Anna jäähtyä.
Koristele halutessasi lopuksi sulatetulla suklaalla.
Vinkki! Voit kokeilla reseptiä myös
vaalealla suklaalla.
tein näitä eilen pikaisesti annoksen. hyviä tuli...meheviä. Kiitos hyvästä ohjeesta.
VastaaPoistaOle hyvä, Mimmi. Monta hyvää ohjetta on tullut vuosien varrella sinunkin blogistasi napattua ;)
VastaaPoista