Tällainen ohje löytyi Pinterestin uumenista ja innostuin sitä talvilomalla kokeilemaan. Muokkasin kokonaisuutta muistuttamaan alkuperäistä reseptiä.
Olipa ihanan makeaa...
Browniepohja:
175 g voita
3 dl sokeria
3 kananmunaa
1 ½ dl kaakaojauhetta
1 ½ dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
½ dl siirappia
Yhdistä kuivat aineet keskenään.
Vaahdota paloiteltu, huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaaleaksi seokseksi. Lisää kananmunat koko ajan vatkaten.
Lisää siirappi ja jauhoseos voi-sokerivaahtoon. Sekoita tasaiseksi.
Vuoraa 20x30 cm vuoka leivinpaperilla, tasoita taikina vuokaan.
Paista pohjaa 175 asteessa, uunin keskitasolla 25-30 min. Se saa jäädä sisältä kosteaksi.
Suklaamousse:
130 g tummaa suklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa
½ dl sokeria
2½ dl vispikermaa
Sulata
suklaa vesihauteessa. Sekoita hieman jäähtyneen suklaan joukkoon
tuorejuusto. Vaahdota kerma. Lisää kermavaahdon sekaan
suklaa-tuorejuustoseos.
Mascarponemousse:
1 dl sokeria
2½ dl vispikermaa
250 g mascarponejuustoa
Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon sokeri ja mascarponejuusto.
Lisäksi tarvitaan:
6 Snickers-patukkaa
2 dl kinuskikastiketta
Paloittele Snickers-patukat. Leikkaa browniepohja pieniksi paloiksi. Kokoa trifle kerroksittain kulhoon.
Melko syntisen näköinen herkku! Varmasti oli hyvää :)
VastaaPoistaOli tosi hyvää :) Pieni annoskoko oli ihan riittävä taltuttamaan makean himoa :)
PoistaTätä tulee tehtyä kyllä toistekin!
No huh huh mikä herkku!!! ☺☺☺
VastaaPoistaMeillä isännän lempparia on Snickers. Tässä olisikin hyvä jälkkäri joihinkin isännän kemuihin.... ☺
Voi mitä herkkua, tässä yhdistyy kyllä oikeat makupommit :)
VastaaPoista... ja kaloripommi ;)
Poista