maanantai 6. elokuuta 2012

Raparperipiirakka

Kesäisiä makuja...



150 g voita
1 dl sokeria
1 kananmuna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

täyte:
n. 400 g raparperia
1 prk (200 g) Arla Keittiö Raparperi-mansikkarahkaa
1 dl sokeria
2 kananmunaa
1 tl vaniljasokeria
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää kananmuna voimakkaasti vatkaten. Sekoita leivinjauhe ja vehnäjauhot ja lisää ne taikinaan. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Jätä hieman taikinaa piirakan päälle ripoteltavaksi. Pilko raparperit vuokaan. Sekoita muut ainekset ja kaada seos tasaisesti raparperien päälle. Paista 175 ˚C asteessa uunin alaosassa noin 35 minuuttia.
Arla Ingman

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti