3 valkuaista
6 dl mansikanmakuista tomusokeria
1 1/4 tl omenaviinietikkaa
Erottele valkuaiset keltuaisista ja
lisää valkuaiset kulhoon. Lisää siivilöidystä tomusokerista 2 dl
valkuaisten joukkoon ja vatkaa muutama minuutti. Lisää loput
tomusokerista ja vatkaa vielä noin 5 minuuttia. Lisää omenaviinietikka
ja vatkaa vielä hetki.
Pursota leivinpaperilla vuodatulle pellille ruusukkeita ja paista 80 asteessa noin 2 tuntia.
Tämä ohjeen löysin Open Cafésta.
Kauniita marenkeja ja ihanan tunnelmallinen kuva! Syksyn paras (tai siis ainoa hyvä) puoli on se, että voi taas poltella kynttilöitä. :)
VastaaPoistaKiitos! Olen samaa mieltä kanssasi, että pimenevät illat tuovat tullessaan tunnelmallisia kynttiläiltoja...
VastaaPoistaKovettuiko nämä marengit sisältäkin? :) Oon monella ohjeella tehnyt marenkeja ja aina ne jää löysäksi sisältä.
VastaaPoistaOlen ollut oikein tyytyväinen tähän reseptiin. Eivät ole olleet sisältä löysiä (varmistin asiaa vielä tyttäreltänikin).
VastaaPoista