lauantai 8. syyskuuta 2012

Omena-kaurapaistos

Voi, miten hyvää vaniljajäätelön kanssa...
6-8 pientä kotimaista omenaa
1 rkl kaneli-sokeria
½ dl fariinisokeria
100 g voita
3 dl kaurahiutaleita
1 dl taloussokeria
½ tl vaniljasokeria

Kuori omenat, poista myös siemenkodat. Lohko ne piirakkavuokaan. Ripottele pinnalle kaneli-sokeria ja fariinisokeria.
Sekoita pehmeä rasva, kaurahiutaleet sekä talous- ja vaniljasokeri ryynimäiseksi seokseksi.
Ripottele seos omenoiden päälle.
Paista 225 asteessa n. 15 - 20 min.

Tarjoa hieman jäähtyneenä jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

(Hellapoliisi makeilee-kirja)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti