Pohja:
200 g voita
1½ dl sokeria
1 dl jauhettua mantelia tai hasselpähkinöitä
4 dl grahamjauhoja
1 muna
Täyte:
2 dl kermaviiliä
1 muna
1 tl vaniljasokeria
1 dl sokeria
3 dl puolukkasurvosta + 1 dl sokeria (tai vastaava määrä valmista hilloa)
Sekoita pehmeä voi ja sokeri. Lisää kananmuna ja muut aineet.
Painele taikina tasaisesti vuoan pohjalle ja reunoille.
Esipaista pohjaa 180-asteisessa uunissa n. 10 min.
Sekoita keskenään täytteen ainekset (puolukkaa lukuunottamatta).
Kaada täyte pohjan päälle.
Nostele survoksesta lusikalla pieniä kasoja täytteen päälle.
Paista torttua vielä n. 25-30 min, kunnes täyte on hyytynyt.
Anna jäähtyä ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti