Oikein makoisia niistä tuli, ehkä itse tekisin näitä kuitenkin mieluiten tummalla suklaalla.
4 1/3 dl
vehnäjauhoja
1 tl ruokasoodaa
1/2 tl suolaa
225 g voita
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
2 tl
vaniljasokeria
2 kpl munaa
450 g suklaata
Sekoita keskenään jauhot, sooda ja suola. Vatkaa voi ja sokerit
isossa kulhossa vaahdoksi. Vatkaa sekaan munat. Kääntele joukkoon jauhoseos.
Sekoita mukaan rouhitut suklaat.
Ota lusikalla taikinasta nokareita leivinpaperin päälle
pellille. Pyörittele ja litistä pikkuleiviksi.
Paista 200-asteisessa uunissa 8–10 minuuttia, kunnes
suklaacookiet ovat kauniin ruskeita.
Anna suklaacookieiden jäähtyä.
(Maku.fi)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti