200 g tummaa suklaata
200 g voita
3 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta
(tummaa)
2 tl vaniljasokeria
4 kananmunaa
200 g karpaloita
Paloittele suklaa. Sulata voi kattilassa, siirrä kattila
sivuun ja sekoita suklaa voin sekaan.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon
suklaa-voiseos. Vatkaa kananmunien rakenne rikki kierrevatkaimella ja lisää
muutamassa erässä taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi.
Vuoraa suorakaiteen muotoinen piirakkavuoka (20 x 28 cm)
leivinpaperilla. Levitä taikina tasaisesti vuokaan. Ripottele pinnalle karpalot.
Paista 175 asteessa uunin keskitasossa noin 40 minuuttia.
Jäähdytä ja leikkaa paloiksi. Brownie
saa jäädä pehmeän taikinaiseksi. Tarjoa lisäksi vaniljajäätelöä.
(Pirkka 10/13)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti