pohja:
100 g voita
1 dl sokeria
1 kananmuna
2 ½ dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
täyte:
400g maustettua
Kuningatar-rahkaa
1 kananmuna
3/4 dl sokeria
2 rkl
perunajauhoja
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri, vatkaa kananmuna joukkoon ja
lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet lopuksi.
Pingota halkaisijaltaan n. 25 cm:n irtopohjavuoan pohjalle
leivinpaperi ja voitele vuoan reunat. Taputtele pohjataikina vuoan pohjalle ja
reunoille noin 4 cm:n korkeudelle.
Sekoita täytteen ainekset keskenään sekaisin ja kaada täyte
pohjan päälle.
Paista piirakka uunin alatasolla 175 asteessa noin 30- 35 minuuttia.
Anna piirakan jäähtyä hyvin (jääkaapissa hyytyy kauniisti
leikattaviksi paloiksi).
(Elämä makeaksi-blogi)
Kiva yksinkertainen koristelu, sopisi hyvin myös ystävänpäivään.
VastaaPoistaTotta :)
VastaaPoista